2011. május 9., hétfő

Női boszorkánycipő,csizma,bokacsizma,37.ÚJ!AKCIÓ - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

NŐI BOKACSIZMA
A régi jól bevált boszorkánycipő újra
2011-es  modell.
37-es méret.
Talpméretek: 36-41-ig.:
36: 22 cm.
37: 23 cm.
38: 24 cm.
39: 25 cm.
40: 26 cm.
41: 27 cm.
100% POLYESTER
6 cm. -es sarokmagassággal!
PRÓBA LEHETŐSÉG MINDEN  TERMÉKÜNKRE !
Vásárlás után & Fizetési feltételek
Vásárlás után egy automatikus vásárlásértesítőt küld a Vatera a nevünkben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges információkat!   (céges bankszámlaszám, így szükséges a cég nevét megjegyezni bankban történő pénztári készpénzbefizetés esetén). Fizetés: átutalás, vagy személyesen történhet. Megkérném, hogy a fizetést a vásárlástól számított 7 napon belül rendezze, mert 7 nap elteltével negatívan értékelek, a terméket visszateszem a Vatera rendszerébe, és letiltom a licit lehetőségéről!
Postázás
Személyesátvétel Budapesti telephelyünkön a XVII. kerületben lehetséges (próbára VAN lehetőség!! )! Postázás a banki jóváírást követő munkanapon történik!
Szerzői jogvédelem, Copyright
Aukcióinkban szereplő valamennyi anyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogok tulajdonosának, az oldal szerzőjének engedélye nélkül tilosazotttalálhatóanyagok(fotók, grafikák, termékleírások) másolása, módosítása, terjesztése, publikálása, letöltése, vagy más módon történő felhasználása üzleti célokra. Előzetesírásbeli engedély nélkül tilos a fent nevezett anyagok vagy azok részeinek más szerveren vagy bármely internetes oldalakon történő elhelyezése. Fotók és termékleírások felhasználása megsérti a  szerzői jogot, és büntetőjogi következményeket von maga után.
Kérem, vegye figyelembe, hogy vásárlási szándék megerősítésével (azaz az "elviszem" gomb lenyomásával, ill. annak megerősítésével) a fent leírt feltételeket Ön, mint vásárló elfogadja, mellyel a Vásárló és cégünk között adás-vételiszerződés valósul meg! Aukciók esetén (nem fix áras terméknél) a licit megtétele - a vásárló ajánlata - a PTK 211 § alapján hivatalos vételi ajánlatnak minősül, így az bírósági úton érvényesíthető!
 



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-13 22:11
. Női boszorkánycipő,csizma,bokacsizma,37.ÚJ!AKCIÓ - Jelenlegi ára: 3 990 Ft