2011. május 30., hétfő

Gila Zsuzsanna: Itáliai reneszánsz mesterek - Jelenlegi ára: 2 375 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Itáliai reneszánsz mesterekA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Jó szívvel ajánlható a művészetszerető nagyközönségnek az az igényes kivitelű, nagyalakú album, amely az itáliai reneszánsz négy óriásának, Botticellinek, Leonardónak, Michelangelónak és Raffaellónak művészetébe vezeti be az olvasót. A nagy elődöket, kortársakat bemutató kor- és művészettörténeti bevezetővel kiegészülő kiadvány különös erénye a reprodukciók jó minősége és viszonylag nagy mennyisége. De míg gyönyörködünk Botticelli varázslatos színeiben, Leonardo titokzatos jeleneteiben, Michelangelo isteni alakjaiban vagy Raffaello remek kompozícióiban, érdemes figyelmesen elolvasnunk az impozáns méretű reprodukciók vagy fotók mellett diszkréten futó szöveget is. Gila Zsuzsanna jó arányérzékkel építi fel az egyes művészek portréit, hogy a lehető legtöbbet megtudjuk a kor szellemiségéről, az életrajzi háttérről, a művészettörténeti párhuzamokról, de a legfontosabb műalkotások viszonylag részletes művészettörténeti, esztétikai értékelése sem marad el. Főleg középiskolás diákoknak, valamint a téma iránt érdeklődő nagyközönségnek ajánlható a bibliográfiával nem, csak a képek forrásjegyzékével kiegészített ismeretterjesztő kötet. ISBN: 963-596-428-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 375 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 08:08
. Gila Zsuzsanna: Itáliai reneszánsz mesterek - Jelenlegi ára: 2 375 Ft