2011. május 28., szombat

Új generációs férfi DIESEL AUTOMATA bőr öv 0-140cm - Jelenlegi ára: 500 Ft

Új generációs férfi DIESEL AUTOMATA bőr öv 0-140cm
Megérkezett az övek új generációja az AUTOMATA öv
DIESEL automata bőr öv
Az öv hosszát ÖN választja meg. Az öv szélessége 3, 0cm
AZ AUTOMATA BŐRÖV ELŐNYEI
Gyakorlatilag mm pontos, folyamatos méretbeállítás és az öv méretének egyszerű és gyors utána állítása, feszítése vagy lazítása észrevétlen, diszkrét mozdulattal
A régi típusú, lyukasztott öveknél lényegesen hosszabb élettartam, mivel a feszítő erő nem egy ponton, koncentráltan, azaz a lyukasztás közvetlen környezetében terheli az övet (ahol idővel berepedés, szakadás jelentkezik), hanem 6-8 cm2-es felületen oszlik el. Ezen kívül elmaradnak a lyukasztott öveket terhelő éles irányváltások, törések, a csatok éles szélének koptató hatása, stb.
Automata övek használata esetén az öv végét csak át kell dugni a zárószerkezettel ellátott csatrészen, és az öv magától záródik.
Után feszítéshez egyszerűen tovább kell húzni az öv szabad végét, és az öv az újabb feszítés végső pontján, önmagától újra záródik.
Lazításához egyetlen ujjmozdulattal, egy kar elfordításával oldjuk a záró rendszert (a rögzítő élt kiemeljük a szíj hátsó részéből) és az övet a kívánt méretig tágítjuk. A  kar elengedése után az öv az adott ponton automatikusan rögzítődik.
 


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 04:29
. Új generációs férfi DIESEL AUTOMATA bőr öv 0-140cm - Jelenlegi ára: 500 Ft