2011. május 20., péntek

Munkácsi Márton: Egy szempillantás alatt - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egy szempillantás alattA könyv listaára: 2940 Ft. Leírás:
A magyar fotóművészet hírnevét öregbíti az Amerikában divatfotósként befutott Martin Munkácsi, bár nevét itthon bizonyára kevesen ismerik. E méltatlan feledés homályából a 2010 októbertől látható Think While You Shoot (Gondolkodj, miközben exponálsz) című Ludwig Múzeumbeli kiállítás próbálta meg nevét beemelni a köztudatba. Mert kvalitását tekintve a nagy kortársak közt a helye - az ötösfogat így: Robert Capa, André Kertész, Brassai, Moholy-Nagy, és Munkácsi. A tárlat anyagából készült nagyalakú, de füzet vékonyságú válogatás líraisága mellett érdekes történelmi tabló is egyben. Munkácsi az 1920-as évek végén hagyta el Magyarországot, majd Németországban a Berliner Illustrierte Zeitung-nál kapott munkát. Lefényképezte Hitlert, a masírozó katonai alakulatokat, a síelő Leni Riefenstahlt. Sportfotói, riportázsai a tengerentúlon is ismertté tették nevét - Henri Cartier-Bresson és Richard Avedon mesterükként tisztelték. Miután bejárta a világot, az Egyesült Államokba költözött, ahol forradalmasította a divatfotózást. Olyan hírességek álltak kamerája elé, mint Fred Astaire, Katharine Hepburn, Marlene Dietrich vagy Louis Armstrong. Látásmódjával stílust teremtett, s maga is divattá vált, pályája mégsem hollywoodi mintára járó happy-endes véget ért. Életének utolsó éveire kiment a divatból. Munkáit a kilencvenes években - életéhez hasonlóan kalandos úton - ismét fel kellett fedezni, amit a rövid életrajzzal záródó album végre közkinccsé tesz. ISBN: 978-963-9537-25-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 410 Ft

Az aukció vége: 2011-05-23 07:54
. Munkácsi Márton: Egy szempillantás alatt - Jelenlegi ára: 2 410 Ft