2011. augusztus 31., szerda

LA PRAIRIE Skin CAVIAR Luxe EYE LIFT Cream 3ml - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

LA PRAIRIE
SKIN CAVIAR LUXE EYE LIFT CREAM
The Secret of Ageless Eyes
HARMAD ÁRON!
3 ml
Tubusban, dobozában, termékleírással
A Caviar de-aging kezelés célja, a szem körüli érzékeny bőr ápolása. A luxus szemápoló krémnek nem csak az éjjel-nappali hidratálás a feladata: az öregedés hét leggyakoribb jelét veszi célba.  Hatékonyan kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti a rugalmasság-vesztést, visszaállítja a megereszkedett bőr feszességét. Gyorsítja az anyagcserét, segít megszüntetni duzzanatokat, szem alatti sötét karikákat és a nedvességhiányt.  A kaviár gazdag a hatásos élettani anyagokban (esszenciális aminosavak, fehérjék, peptidek), a kozmetikai kezelésekben szinte bőr-doppingként hat!
295, 00 $   | 20 ml
THE CAVIAR COLLECTION
Treats Loss of Firmness & Elasticity
A Caviar Collection a tökéletes luxussal ötvözi a state-of-the-art  tudományt. A extravagáns és erőteljes kaviár kivonat és a formula intenzív hidratáló hatása azonnal érvényesül, a különleges tengeri fehérjék nem csak kényeztetik a bőrt, hanem megjelenését atlaszfényű, sima felületűvé és ragyogóvá formálják át.
A CAVIAR termékcsalád a hozzáadott ásványoknak, nyomelemeknek es hidratáló faktoroknak köszönhetően intenzíven ápolja a bőrt, élénkíti a természetes bőrmegújító folyamatokat.
A termékárakról tájékozódhatsz a cég webshopjában!



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 18:30
. LA PRAIRIE Skin CAVIAR Luxe EYE LIFT Cream 3ml - Jelenlegi ára: 2 990 Ft