2011. augusztus 28., vasárnap

Heller Ágnes: Filozófiám története - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Filozófiám történeteA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Heller Ágnes korunk egyik legmeghatározóbb gondolkodója, egyben közszereplője. A holocaust tragédiájától a belső száműzetésen keresztül az emigrációig és hazatérésig érdekes életutat megjárt filozófus idén töltötte be 80. életévét és a szintén 1929-ben indult, így idén 80. alkalommal megrendezett Ünnepi Könyvhétre meg is jelent új könyve. A Filozófiám története ennek a különleges életútnak a rendkívül gazdag szellemi termékét mutatja be. A könyv egy speciális filozófiai regény, melyben az elismert filozófus saját maga tevékenységét kutatja és mutatja be. A könyv érdekessége, hogy nélkülözi az életrajzi adatokat, pusztán szerzője gondolatainak fejlődésével foglalkozik. A mű négy tizenöt éves periódusban tekinti át a munkásságot. A tanulóévek során a szerző felidézi, hogyan fedezte fel saját képességeit a nagy filozófusmester, Lukács György iskolájában. A dialógus évei a Lukács vezette Budapesti Iskolában eltöltött éveket mutatja be, Heller Ágnes közösségi munkáján és eredményein keresztül. Az építkezés és az intervenció évei című fejezet azzal az időszakkal foglalkozik, amikor férjével, a szintén filozófus Fehér Ferenccel együtt kényszerű száműzetésre ítélve felépítette magában saját filozófiai rendszerét. Eddigi tapasztalatai alapján dekonstrukció alá vette korábbi marxista nézeteit, és ezzel a baloldali rendszerek alapos kritikáját nyújtotta. A rendszerváltás s a formai nyugdíjba vonulás után kezdődött, s napjainkig tartó Vándoréveim pedig az azóta a nagyvilág számos egyetemét megjárt, nemzetközi hírű professzor újbaloldali, posztmodern perspektívájának kialakulásával foglalkozik. ISBN: 978-963-9512-49-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 21:33
. Heller Ágnes: Filozófiám története - Jelenlegi ára: 2 625 Ft