2011. április 30., szombat

ÖBB 5046 motorvonat, H0 vasútmodell - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

ÖBB 5046 motorvonat ÖBB 7046 pótkocsival. Ez a vonat többször közlekedett a Bécs-Budapest vonalon a 60-70-es években. Szép állapotban, de az egyik ütköző hiányzik. Motorikusan kiszámíthatatlan: egyszer megy, máskor nem. Szép külseje ellenére olyanak ajánlom, aki hajlandó foglakozni vele és a tudása is megvan hozzá.
Ezzel a modellel együtt – pár nap eltéréssel - további 100-120 vasútmodellt és kiegészítőt helyeztem fel a Vaterára.
************
A személyes átvétel opciói:
Budapesten a Duna Plaza környéki címen
vagy
Tatabányán a Vértes Centerben
Mivel nem vagyok budapesti, az átvételre minden esetben várni kell 4-5 napot.
Tatabányán 2 munkanapon belül átvehető a termék.
Postai átvétel esetén a termék árát és a postaköltséget kérem előre kifizetni. Hagyományos utánvétel nincs. Összevárom a postai küldendőket és hetente 1-2 alkalommal adom postára a licitált árut, agy az a pénz megérkezte után (nem a pénz elküldése után! ) 2-3 nappal a postára kerül. Ezzel a termékkel együtt további hasonló termékeket is felkínáltam megvételre, kérem, hogy tekintse meg őket. Több tétel egyszerre történő vásárlása esetén kisebb lehet a postaköltség.
**************
Amennyiben nem elégedett a termékkel, vagy úgy véli, annak leírása nem egyezik a valósággal, kérem, hogy ezt előbb velem beszélje meg, biztos találunk kölcsönösen megnyugtató megoldást. Amennyiben a termék nem felel meg a leírtaknak, azt visszavásárolom.


Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-08 12:16
. ÖBB 5046 motorvonat, H0 vasútmodell - Jelenlegi ára: 7 990 Ft