2011. április 25., hétfő

Mauri Masszázs Budapesten Akciósan - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Itt egy testet és lelket harmonizáló mauri masszázsra licitálhatsz!
Okleveles női masszörtől veheted igénybe a Blaha Lujza térnél!
Az eredeti ár TÖREDÉKÉÉRT, most akciósan szerezheted meg!
A MA-URI masszázs eredete
A MA-URI masszázs alapvetően a HUNA tikos tanra épül, melyet a legenda szerint 5000 évvel ezelőtt a csillagok szülöttei - akik a Plejádok csillagképből, magyar nevén Fiastyúkból érkeztek - hoztak el a mai Hawaii-on élő őseinknek. A HUNA tanítása az élet dinamikus és kreatív megközelítésére összpontosít, és az ebből erőt merítő Hemi Fox és Katja Fox hozta létre ezt a csodálatos és hatékony masszázst.
Miként is történik a masszázs?
Ha masszírozunk téged akkor az alkarral, annak hosszú, áramló mozdulataival, zenére és melegített olajjal történik. Te ruhátlan vagy, de Nem meztelen - az intim részeidet egy törülköző teljességgel elfedi. A mozdulatainkban a határozott ERŐS nyomásokat könnyed lesimítások követik, és a kezelés során a lábujjaktól a fejbúbig minden egyes ízületed és izmod sorra kerül - egyedülálló módon még az arcod is.
Miben más a MA-URI masszázs a többitől?
Fizikailag ennél a masszázsnál mi alkarral dolgozunk, nem pedig "gyúrunk" - szeretném egyúttal eloszlatni az esetleges kétségeidet, ettől még lehet erős masszázs! A másik tényező a zene, melyet mi nemcsak "aláfestésként" használunk, hanem a kezelésed aktív részét képezi.
Mire jó a MA-URI masszázs?
Elsősorban - és tegyük hozzá a mi szintünkön - az izmaidnak a legtökéletesebb. Csökkenti az izomfeszültséget, és hajlékonnyá teszi az ízületeket, és nem utolsó sorban elég hatékonyan méregtelenít. Lelki szinten megnyugvást vagy éppen egy magasabb lelki állapotot hoz az életedbe, és legvégül fejleszti az agyi kapacitást.
 
Alapelveink,
avagy amire a masszőrnek figyelnie kell!
Éberség
Fókusz
Időzítés
Mozgás
Elhelyezés
Precízió
Ritmus
Összehangolás
Légzés
Összekapcsolás
Szakralitás
és akkor:
Érintés
A masszázs hatásai
Megszünteti az izomfeszültséget
Hajlékonnyá teszi az ízületeket
Méregtelenít
Lassítja a csontritkulást
Táplálja, fiatalítja a bőrt
Harmonizál, egyensúlyt teremt
Fejleszti az agyi kapacitást



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 11:42
. Mauri Masszázs Budapesten Akciósan - Jelenlegi ára: 2 800 Ft