2011. december 28., szerda

Fekete István:21 nap - Csend - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! 21 nap - Csend: (Fekete István művei)A könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A hatvanas évek elején, 1961 és 1963 között íródtak azok a kisregények - felnőtt mesék -, amelyek helyet kaptak a Fekete István életművét a maga teljességében bemutatni igyekvő sorozat most megjelenő darabjában. A válogatásban szereplő írások nagyjából megfelelnek annak, ahogy még szerzőjük illesztette egymáshoz, két kivétellel: A Tölgy című írás (mivel már több alkalommal közlésre került) ezúttal nem szerepel közöttük, Magánúton című írása pedig Csend címen olvasható. A 21 nap igazi tavaszi történet: Kata, a kotlós három hetének krónikája tojásai lerakásától a költési időszakon át addig, míg kiscsibéi ki nem bújnak. A Hú középpontjában egy bagolypár áll, akiknek a közeli falu fuvarosa és annak fia kirabolja a fészkét. A tanácstalanul keresgélő két riadt, öreg állat, a meglopott szülők története sokkal többről szól, mint a lét rideg törvénye: az igazi könyörtelenség forrása ezúttal - is - az ember. A Ci-Nyi arról szól, hogy miként zavarhatja meg egy önkéntes feleségjelölt a nyugdíjas vasutas, a postamester, a pap, no meg a hozzájuk szelídített kisegér, Ci-Nyi békés barátságát. Az utolsó két írás a szerző lírai önéletrajza egy-egy epizódjának is tekinthető. A Cönde a szülőfalu gyermekkori világát kelti életre, a Kácsalja szelíd patakjával, madaraival. Bemutatja a somogyi puszta, falu sokszázados életét, régi lakóit, vallomásos erővel idézi meg a múltból azokat az emlékeket, amelyek aztán meghatároznak egy teljes emberöltőt. A Csend egy nyári vakáció költői érzékletességű története. A második elemi végzett kisdiák ekkor eszmél önmagára, ismeri föl az őt körülvevő világot. Mese, fantázia és való világ találkozása hat rá nagy erővel, és ő boldogan merül el kápráztató gazdagságukban. A kötet az oeuvre fontos része, beszerzése széles körben ajánlott. ISBN: 978-963-267-133-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 07:14
. Fekete István:21 nap - Csend - Jelenlegi ára: 2 450 Ft